Rejoignez-nous aussi sur Facebook...

Bieren Gengeavia

De "Gengeavia",bieren van de Gesvois worden gebrouwen voor onze coöperatieve vennootschap, door de ambachtelijke brouwerij "La Caracole" 'van Falmignoul (Dinant), een van de laatste instellingen over te brouwen een houtvuur in Europa.

"La Bonde de Gengeavia" (6,5% vol.), last geboren, werd ontwikkeld op basis van gerst malts en een beetje tarwe aan een unieke smaak te presenteren voor de liefhebbers van echte blondines dorst bieren. De smaak, bitterheid uitgesproken maar subtiel, met een zeer lichte noot van citrus, wordt alleen bereikt dankzij twee hopen (Saaz en Cascade) mengen. Geen kruiden, geen smaak, net te denken en expertise van de liefhebbers van ambachtelijke bier kwaliteit. Zijn romige schuim past perfect. Serveer ijskoud (tussen 6 en 8 °) om de ervaring van de authenticiteit van de Waalse streek te genieten.

Op een mooie oranje kleur, "La Rousse de Gengeavia" (7,5% vol.) produceert een romige en fijn schuim. Tijdens de proeverij (tussen 8 en 10 °), de neus wordt eerst gekenmerkt door geroosterde granen aroma, met een vleugje koriander en citrus. Delicate in de mond, een vleugje bitterheid en een lichte zuurgraad herinnerend sinaasappelschil zachtjes komen kietelen het gehemelte. Een royaal biertje te genieten met delicatesse.

"La Brune de Gengeavia" (7,5% vol.) wordt gekenmerkt door delicate aroma's van geroosterde granen verzacht door een vleugje zoethout, delicate en unieke smaak blijft lang in de mond, bovenkant van kwaliteit. Uniek, zal het volledig voldoen aan liefhebbers zytologues op zoek naar authenticiteit en ongewone karakters. Heerlijke, zoete en romige proeverij (tussen 9 en 11 °), ... maar ook perfect voor het koken (stoofpot, sauzen ...). Probeer het en neemt het!

Ze zijn verkrijgbaar in 33 cl fles afgetopt en 75 cl fles met kurk
30 L. vaten mogelijkheid voor "La Rousse de Gengeavia" en "La Blonde de Gengeavia" op aanvraag.

Neem contact met ons op voor aankoop online (alleen in hele dozen) of verwijderd in ons magazijn voor uw organisatie, feesten, evenementen ...

De borging van de kwaliteit van producten, ontworpen en ontwikkeld handgemaakt door echte liefhebbers van de Waalse streek.

Verkooppunten